/BRUIDSFOTOGRAFIE

Het is gelukt, je hebt de beste keus trouwfotograaf gevonden in regio Alkmaar. Zie waarom trouwfotograaf Bastiaan Schuit een goede keus in vrolijke, spontane en romantische bruidsfotografie is! Bekijk ook zijn nieuwe concept: Duinportret.nl

previous arrow
next arrow
Slider

DE MOOISTE DAG VAN JE LEVEN?

Dat de bruiloft de mooiste dag van je leven is, is natuurlijk een cliché, maar wel eentje die waar is! Door het maken van goede foto’s ga ik ervoor zorgen dat jullie achteraf tegen elkaar kunnen zeggen “Dit was echt een prachtige dag!”

Samen genieten

ONGESTOORD GENIETEN

Het complete verhaal zo compleet mogelijk in beeld brengen is voor mij als bruidsfotograaf erg belangrijk. Ik ga hierbij discreet te werk, zodat jullie ongestoord kunnen genieten.

SPONTANE FOTO’S

Bij het maken van een bruidsreportage regisseer ik niet, ik zie het als het maken van een documentaire. Bij de bruidspaar fotosessie laten we een scène ontstaan waarvan ik de mooiste momenten zal fotograferen.

Ook close-ups van handen zeggen veel.

WERKBEGIED

Mijn werkgebied is regio Alkmaar en aan de kust van Noord-Holland Noord. Denk aan Egmond, Heiloo, Castricum, Bergen of Heerhugowaard.
Het prachtige noordhollands duinreservaat en het strand zijn perfecte plaatsen voor het maken van de mooiste trouwfoto’s. Vind de bruiloft plaats in een andere regio? Geen probleem, want ik laat me ook graag inspireren door andere plaatsen in Nederland.

GOEDE KLIK?

Ik kom graag bij jullie langs voor een kennismakingsgesprek. Naast het leren kennen van elkaar is het ook goed om bijvoorbeeld alvast de fotolocaties te bespreken, verder kan ik advies geven over hoe we de fotomomenten kunnen inmengen in de dagplanning.

BRUIDSFOTOGRAFIE PAKKETTEN

Zie Duinportret.nl

* gratis pre-wedding shoot

De complete fotoserie wordt geleverd in hoge resolutie op een USB stick. Daarnaast worden de foto’s van de bruid en bruidegom fotosessie bewerkt in zowel kleur als zwart-wit.

HET TROUWBOEK

Met de mooiste momenten van de dag als leidraad, wordt een persoonlijk boek samengesteld. Als dat gereed is ontvangen jullie een pdf: de proef versie. Zijn er nog wensen om het een en ander laten veranderen? Dan is dat natuurlijk geen probleem. Nadat de proef door jullie 100% is goedgekeurd ontvang ik een mailtje met daarin aangegeven dat het akkoord is om te bestellen. Het boek zal daarna waarschijnlijk dezelfde week worden bezorgd.

SPECIFICATIES

  • 30x30cm
  • 40 pagina’s inbegrepen bij 4 en 6 uur
  • 70 pagina’s inbegrepen vanaf 8 uur
  • lay-flat verbinding, geopend liggen de spreads helemaal vlak
  • stevig, echt fotopapier

PRE-WEDDING SHOOT

Gratis bij bruidsreportages vanaf 6 uur!

Een pre-weddingshoot (of loveshoot) is een casual fotosessie in de aanloop van de bruiloft. Je kan op een luchtige manier gewend raken aan de camera en ook aan mijn werkwijze. Het duurt ongeveer een half uur en vindt plaats in op een mooie plek in de duinen van Egmond.

Voor meer informatie, ga naar mijn speciale pagina op: www.duinportret.nl

Loveshoot tijdens zonsondergang

BOEK NU!

    Anti spam quiz: